Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#273 - Fagus sylvatica 'Pendula' Groene Treurbeuk

Groene Treurbeuk
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.250,-
  • Hoogte van boom
  • 600/800 cm
  • Leeftijd
  • 20-25 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De 'Pendula' is een treurvorm van de gewone groene beuk. Maar niet getreurd, hij is echt heel mooi! Met zijn golvende opgaande takken waaraan de hangende takken als een gordijn om de boom hangen is het een decoratieve boom. Deze bijzondere vorm heeft wel wat weg van een vogel of ziet u er wat anders in? Elke vorm is in ieder geval uniek en naarmate de boom groeit zal deze natuurlijk mee veranderen! De Treurbeuk groeit in eerste instantie niet zo hard maar kan wel uitgroeien tot een forse boom waarbij de takken tot aan de grond hangen.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring