Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#260 - Betula nigra Zwarte Berk

Zwarte Berk
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.850,-
  • Hoogte van boom
  • 6-7 m
  • Leeftijd
  • 19-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Betula nigra, de rode berk of zwarte berk, is een soort uit de berkenfamilie (Betulaceae). De Betula nigra is afkomstig uit het oosten van de Verenigde Staten. Dit is geen ‘normale’ berk met een witte stam, maar een stam die bestaat uit vele tinten: van donker grijsbruin tot zalmroze en wit. Op latere leeftijd wordt de stam donkerder. De Betula nigra heeft een uitgebreid wortelstelsel en wordt soms geplant om bodemerosie langs de oevers van beken tegen te gaan. Berkenteerolie wordt gebruikt om rundleer te bewerken tot juchtleer. Dit leerbewerkingproces is van Russische oorsprong.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring