Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#212 - Castanea sativa Tamme Kastanje

Castanea sativa, leivorm
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.300,-
  • Omtrek
  • 60-70 cm
  • Hoogte van boom
  • 3-4 m
  • Leeftijd
  • 22-24 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De tamme kastanje, Castanea sativa, is een loofboom uit de napjesdragersfamilie (Fagaceae), die van nature voorkomt in het Middellandse Zeegebied. De boom kan een hoogte bereiken van 25-35 meter. De tamme kastanje is redelijk eenvoudig te herkennen aan zijn grote lancetvormig blad met een gezaagde bladrand. In de herfst komen de bekende tamme kastanjes aan de boom. In deze stekelige bolsters zitten eetbare zaden. Een andere kenmerk van de boom is de grove stam die vaak gedraaid is.

 

Tamme kastanje 212 is de voorbeeldboom op onze kwekerij. Deze boom als voorbeeld van een alternatief voor de leilinde. Een boom met een krachtige uitstraling en bijzonder blad. Eekhoorntjes herkennen de boom als voedselbron en zullen als ze in de buurt zijn, regelmatig de stand van zaken opnemen. Een prima nestelboom voor de vogels. Volop schuilplaatsen voor insecten. Een topboom om de biodiversiteit in uw tuin te versterken. De boom vraagt om een normale tuingrond met een goede ontwatering. 

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring