Afbeelding kroontje

Alle exclusieve bomen

#159 - Malus domestica 'Schone van Boskoop'

Appel 'Schone van Boskoop'

Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 2.270,-
  • Omtrek
  • 50-60 cm
  • Hoogte van boom
  • 4-5 m
  • Leeftijd
  • 18-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom

Malus domestica ‘Schone van Boskoop’, staat beter bekend als de Goudreinet. De appels zijn lekker friszuur. Het geslacht Malus kan ingedeeld worden in twee typen: sierappels en consumptieappels. Sierappels worden gekweekt vanwege hun mooie kleur, want ze zijn minder lekker dan de consumptieappels. Over de hele wereld zijn duizenden appelrassen bekend die geschikt zijn voor consumptie. Ze stammen af van Malus sieversii, die nog altijd te vinden is in de Kaukasus. De appels zijn verspreid naar het Romeinse rijk tijdens de handel langs de zijderoute. In het Romeinse rijk ontwikkelde en verspreidde de appels zich verder over Europa. Van appelbomen kun je jaar rond genieten. In het voorjaar zorgen ze voor prachtige bloesem, in de zomer geven ze veel beschutting met een groen bladerdek en in het najaar komen de vruchten. Bijna alle appelrassen, waaronder de Malus domestica ‘Schone van Boskoop’ hebben kruisbestuiving nodig. Dit betekent dat minimaal twee appelrassen elkaar moeten bestuiven.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit veld is verplicht.
Zwaar transport Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring