Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#157 - Mespilus germanica Mispel

Mespilus germanica, meerstam
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 598,-
  • Hoogte van boom
  • 200/400 cm
  • Leeftijd
  • 12-15 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Mespilus germanica, wilde mispel, is een zeldzame struik of kleine boom uit de Rozenfamilie. In de eerste week van mei bloeit de wilde mispel kort. De Romeinen hebben de vruchten van de Mespilus germanica vanuit Klein- Azië naar Europa gebracht. De vruchten werden aan de Kaspische Zee al een paar duizend jaar gebruikt. Linnaeus gaf de mispel de Latijnse naam Mespilus germanica, omdat hij dacht dat de mispel oorspronkelijk in Duitsland groeide. De vruchten van de mispel hebben een laxerende werking en daarom werden mispels vaak op landgoederen en kasteeltuinen gehouden. Mespilus komt van het Griekse mesos (midden) en spilos (klip of steenmassa). Germanica betekent ‘duits’.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring