Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1504 - Magnolia 'Black Tulip' Black Tulip magnolia

Black tulip is een purper rode magnolia .
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.625,-
  • Hoogte van boom
  • 250-300 cm
  • Leeftijd
  • 8-9 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Magnolia Black Tulip is een purper paarsrode magnolia met een bloem die aan de bovenzijde is afgerond. De bijzonder dikke knoppen geven in het voorjaar al een aankondiging van het moois wat u te wachten staat. Het is een boom met veel knoppen en een gemiddelde groeiwijze in het segment van de Magnolia's.  Een humusrijke stabiele grond, niet te nat en niet te droog,  heeft de voorkeur. Zon of een beetje schaduw past bij deze solitaire struik voor de kleine of middelgrote tuin.  Eventuele snoeimoment is direct na de bloei.  Deze solitair op een voetstam heeft ooit een beschadiging onderaan de stam opgelopen en de wond is nu aan het dichtgroeien. Persoonlijk vind ik dit één van de mooiste magnolia's met mooi groot groen blad in de zomer en de mooie herkenbare bloeiwijze.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring