Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#145 - Acer platanoides 'Royal Red' Roodbladige Noorse Esdoorn

Acer platanoides 'Royal Red'
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 890,-
  • Hoogte van boom
  • 350/450 cm
  • Leeftijd
  • 12-15 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Acer Platanoides ‘Royal Red’ is een roodbladige Noorse edsoorn met breed uitgroeiende takken. Het blad loopt mooi helderrood uit en verkleurt naarmate het seizoen vordert naar donkerrrood. Vooral als de zon er op schijnt een prachtig gezicht. Deze Amerikaanse selectie is een mooie contrasterende boom. In het voorjaar, rond de tijd dat het blad ook uitloopt, bloeit de Noorse esdoorn met kleine gele bloemen die gewaardeerd worden door de bijen. De vruchten zijn de bekende gevleugelde zaden, voor kinderen beter bekend als de ‘helicoptertjes’. Acer betekent scherp, het hout werd voor speren gebruikt, Platanoides betekent: gelijkend op Platanus. Het grote blad van deze esdoorn heeft wel wat weg van het blad van de plataan. Royal Red spreekt voor zich aangezien de kleur rood, royaal aanwezig is.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring