Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1420 - Fraxinus Excelsior Inheemse Es

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 490,-
  • Omtrek
  • 34 cm
  • Hoogte van boom
  • 400/500 cm
  • Leeftijd
  • 11-12 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Nr 1420 is een inheemse Es.   Een sterke boom voor de vochtige bodems in Nederland.  De boom kan aangetast worden door de essentaksterfte. Het gaat dan vooral om oudere bomen of bomen met verminderde weerstand.  Dat kunnen bomen zijn met een zwak DNA, het zijn namelijk zaailingen, elk met hun uniek DNA. Het kunnen ook bomen zijn die op een verkeerde standplaats staan. Met namelijk in stedelijk gebied komt dat veel voor.  Fraxinus groeit goed op grond waarbij in de zomer ruim water beschikbaar is. Droogte en extreme temperatuursverhogingen leiden bij bomen tot stress. Stress leidt tot verminderde weerstand.  Verminderde weerstand tot gevoeligheid voor ziektes en groeiremmingen. Zaailing Es nr 1420 heeft het echter goed gedaan op de kwekerij in de afgelopen jaren.  Een kwestie van goed DNA, een goede standplaats en een goede verzorging. Wilt u deze boom ‘adopteren’ bedenk dat voldoende water in de zomer een aandachtspunt is.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring