Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1414 - Malus domestica appel. Ras onbekend Volwassen halfstam appelboom

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 950,-
  • Hoogte van boom
  • 250/300 cm
  • Leeftijd
  • 14-16 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze volwassen halfstam appelboom nr 1414 laat ook de gebruikssporen van een lange leven zien. Volop holtes en spleten, oude wonden en grillige stam. De insecten zijn daar happy mee en kunnen zich daar verschuilen en overwinteren.  Insectenetende vogels vinden er hun voedsel. In het voorjaar van 2022 hebben we deze collectie met oude appelbomen verplant om ze een goede wortelkluit te laten maken. Hierdoor zal een verhuizing naar uw tuin succesvol verlopen.  Appelbomen houden van een licht kalkrijke voedingsrijke bodem. Geen natte voeten en voldoende water in de zomer. Ze zijn windbestendig en winterhard.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring