Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1394 - Quercus dentata 'Carl Ferries Miller' Japanse Keizereik

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.250,-
  • Hoogte van boom
  • 300/350 cm
  • Leeftijd
  • 10-11 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

We prijzen ons gelukkig dat we Japanse Keizereiken uit onze collectie EB aan u kunnen aanbieden. Ruige uitstraling door de grillige stam, de takken en het grote blad. Deze Quercus dentata's zijn windvast, vorstbestendig en groeien relatief langzaam. Geschikt voor middelgrote of grote tuinen. In kleine tuinen of in een boombak zal door snoei de omvang stabiel of beperkt kunnen worden. De Japanse Keizereik houdt van vochtige grond, neutraal of licht zuur. Hij is niet echt kieskeurig en zal op andere grondtypes ook zijn best doen om door te groeien.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring