Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1388 - Azalea mollis (AK) 'Golden Eagle' tuin azalea

Tuinazalea met prachtige kleur en heerlijke geur
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 900,-
  • Hoogte van boom
  • 200/250 cm
  • Leeftijd
  • 15-16 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Tuinazalea Golden Eagle met nr 1388 is één van de mooiste geel oranje azalea's. Bovendien geuren de bloemen aangenaam zoet.  Azalea is  evenals Rhododendron veeleisend als het gaat om de standplaats. Goed ontwaterde licht zure grond is favoriet.  Voeg op zandgrond Rhododendronaarde of tuinturf toe. Dek de bodem af met een laagje tuinturf.  Bovenkant kluit is bovenkant peil of zelfs iets daar boven. Ondiep planten dus.  als de kluit 5 cm boven peil uit steekt is dat voor de plant prettig ivm de behoefte aan zuurstof. Geen toepassing mogelijk in kleigrond. Zon of halfschaduw zijn geschikt. De combinatie Rhododendron, Azalea en Amelanchier (krent) is altijd goed.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring