Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1379 - Malus domestica 'Cox 's Orange Pippin' Cox appel in leivorm

Handappel Cox als volwassen leiboom
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 949,-
  • Hoogte van boom
  • 300/350
  • Leeftijd
  • 13-14 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze Cox appel is al jaren gekweekt als leiboom op een 180cm hoogstam.  Direct klaar voor gebruik om te oogsten en als privacy scherm in te zetten in de kleine tuin. Toepassing in verharding geeft groeiproblemen. Appelbomen hebben voor hun wortels voldoende ruimte nodig. Zon, voldoende water en voeding zorgen voor een goede oogst. Op zandgrond jaarlijks kalkkorrels bij strooien. Niet geschikt voor zure bosgrond of veengrond. Een Coxappel is een kleine handappel met een subtiele banaanachtige smaak, ten minste volgens Willem ten Hoven Sr.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring