Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1331 - Lagerstroemia indica 'Natchez' Witte Indische sering

Indische sering
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.390,-
  • Omtrek
  • 20-25 cm
  • Hoogte van boom
  • 400/500 cm
  • Leeftijd
  • 14-15 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Lagerstroemia indica ‘Natchez’ is een absolute eyecatcher. Een zeer bijzonder soort die in Zuid-Frankrijk veel voorkomt, maar in Nederland maar weinig in de tuinen staat. Een zeer fraaie boom met een bijzonder gekleurde bast. Daarnaast bloeit de boom uitbundig met witte bloemen vanaf augustus tot in het najaar. Nadeel van de boom is de vorstgevoeligheid. Indien takken invriezen dan kan ik het voorjaar, zodra de nieuwe uitloop aanwezig is, de dode takken worden weggesnoeid. Lagerstroemia nr 1331 is een exemplaar uit Italia die al 4 jaar op de kwekerij is doorgekweekt en inmiddels goed gewend is aan het Nederlandse klimaat. Lagerstroemia kan goed tegen tijdelijk droogte.  Jaarlijks een kalkgift op zandgrond wordt aanbevolen. Veengrond voldoet niet. Goed ontwaterde kleigrond is prima. Hoe meer zon, hoe meer bloei.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring