Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1321 - Tsuga canadensis 2 stammige wintergroene naaldboom

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 450,-
  • Hoogte van boom
  • 350/450 cm
  • Leeftijd
  • 10-11 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Nr 1321 is een 2 stammige Hemlockspar. Het is de grootste van de partij van 3 op de kwekerij. Vermeldingswaardig is het feit dat er een oude stamwond aanwezig is. Optisch voor sommige tuinbezitters een reden om één van de andere 2 te kiezen. Bomen krijgen in de loop van hun leven te maken met ‘gebruikssporen’. Ze zullen deze wonden weer afdichten en vaak ontstaat dan een litteken of holte. Daar wordt door de natuur dankbaar gebruik van gemaakt. Insecten vinden daar hun schuilplaatsen. Vervolgens vinden vogels daar weer hun voedsel.  Het zit allemaal mooi doordacht in elkaar. 

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring