Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1215 - Cedrus libani 'Glauca' Blauwe ceder

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 2 stuks
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 895,-
  • Hoogte van boom
  • 3-4 m
  • Leeftijd
  • 10-12 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Cedrus libani 'Glauca' onderscheid zich daar zijn opvallend blauwe/grijze naalden. In de herfst verschijnen de kegels aan de Blauwe ceder die groen van kleur zijn en later paarsbruin kleuren. Op jonge leeftijd zijn de stammen relatief glad. Naarmate de boom ouder wordt, worden de stammen ruwer. Uiteindelijk kan de Cedrus libani 'Glauca' uitgroeien tot een grote boom van 20m hoog. Op dit moment hebben we 3 stuks van deze mooie solitairen beschikbaar. Zijn vorig jaar verplant geweest en beschikken derhalve over een goed doorwortelde kluit, welke garant staan voor snelle doorgroei. Middels snoei is een mooie compacte vorm verkregen.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring