Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#121 - Gymnocladus dioica Doodsbeenderenboom

Doodsbeenderenboom
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.470,-
  • Hoogte van boom
  • 5-6 m
  • Leeftijd
  • 15-18 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Gymnocladus dioica wordt ook wel doodsbeenderenboom genoemd. In de winter is meteen duidelijk hoe deze boom aan zijn onheilspellende naam komt, wanneer de vaalgrijze blauwige takken goed zichtbaar zijn. In de zomer worden de houten ‘skeletbeenderen’ nog bedekt door grote groene bladeren. In de herfst kleuren de bladeren van de Gymnocladus dioica geel en oranje. De doodsbeenderenboom komt oorspronkelijk voor langs rivieren in het binnenland van de Verenigde staten. De Gymnocladus dioica bloeit grote witte bloemen waaruit weer trossen met peulvruchten groeien. De plaatselijke indianenstammen gebruikten de rijpe zaden uit deze peulen voor hun rituelen. In de Verenigde Staten schijnt de Gymnocladus dioica een groot deel van het jaar te slapen waardoor hij daar ook wel ‘dead tree’ genoemd wordt.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring