Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#11 - Gleditsia triacanthos ‘Skyline’ Valse Christusdoorn

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 3.500,-
  • Omtrek
  • 60-70 cm
  • Hoogte van boom
  • 8-9 m
  • Leeftijd
  • 20-25 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Valse Christusdoorn dankt zijn naam niet aan de soms valse doorns op de stam en takken. Er is ook een ‘echte’ Christusdoorn, een heester die tot een andere familie hoort, en ook een bekende kamerplant. Deze Gleditsia tria. 'Skyline heeft een prachtige open kroon waardoor de karakteristieke takken goed zichtbaar zijn. De stam is grijs gekleurd en voorzien van fijne groeven. De takken zijn doornloos en kleuren roodbruin naar olijfgroen. Het grote, samengestelde blad loopt laat uit en heeft een gele herfstkleur. Als de zon er in de herfst op schijnt lijken de bladeren van de skyline wel van goud! De afzonderlijke blaadjes zijn circa 2 cm groot. De boom heeft een diepgaand wortelgestel met veel vertakkingen en verdraagt verharding goed. Deze boom is met zorg uitgezocht, verzorgd en gesnoeid zodat na jaren werk de huidige vorm ontstaan is.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring