Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1028 - Tilia americana 'Nova' Leilinde

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 3.250,-
  • Omtrek
  • 60-70 cm
  • Hoogte van boom
  • 250/350 cm
  • Leeftijd
  • 31-32 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Amerikaanse linde, Tilia americana ‘Nova’, is een boom die van nature voorkomt in het oostelijke deel van Noord-Amerika. Vanuit Noord-Amerika is de Amerikaanse linde overgebracht naar Engeland. De Amerikaanse linde kan meer dan duizend jaar oud worden, omdat zij beschikt over een onbeperkt vermogen tot groei en vernieuwing van stam en takken. Volgens oud gebruik wordt ter eren van een geboorte een linde geplant om voor eeuwen dat moment met zich mee te dragen. Inmiddels is de linde een typisch Nederlandse boom die al meer dan 5000 jaar voorkomt in ons land. De linde tref je in de natuur zelden aan. Wel zie je de linde overal in Europa terug in aangelegde parken of lanen, zoals in Berlijn, Unter den Linden.

Setje van 3 nodig? Leilinde nr 1024 en 1028 en 1033 horen bij het setje op basis van 3 etages, stamhoogte 175 cm en beeld.

Deze monumentale grootbladige leilindes brengen door hun leeftijd veel sfeer mee. In 2020 zijn ze verplant om hun wortelgestel nog weer een keer voor te bereiden voor een volgende verplantsessie.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring