Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1022 - Tilia americana 'Nova' grootbladige amerikaanse lindeboom

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 4.244,-
  • Omtrek
  • 94 cm
  • Hoogte van boom
  • 300/400 cm
  • Leeftijd
  • 25-30 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze grootbladige lindeboom is gekweekt als een dakboom (Parasolboom).  Een stevige stam van 180 cm hoogte en daarboven de karaktervolle dikke armen van lindetakken die aanvoelen als stammen. Direct sfeer en resultaat met nr 1022.  Linde bomen voelen zich thuis in goed ontwaterde neutrale tuingrond. Niet in verharding plaatsen, want dat geeft groeiremmingen en/of ziektes en bladluizen. Jaarlijkse snoei geeft een compacte parasol. Maar het is geen probleem om een jaar niet te snoeien. De kroon zal dan iets groter worden en kan op elk gewenst moment weer terug gesnoeid worden. Een sterke boom met mooi groot blad. Deze unieke lindeboom is in het voorjaar van 2022 gerooid.  Na snoei en wortelsnoei is de boom in een airpot geplaatst. Een uitgekiend potgrondmengsel, zorgvuldig water geven, regelmatig voorzien van de benodigde meststoffen en mineralen, zorgen voor een topresultaat. De boom is klaar om verplaatst te worden naar uw tuin.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring