Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#1011 - Pterocarya Stenoptera Chinese vleugelnoot

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.820,-
  • Hoogte van boom
  • 550/600 cm
  • Leeftijd
  • 16-18 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze ruige 3 stammige Chinese vleugelnoot heeft nr 1011 in onze collectie Exclusieve Bomen (EB)  Deze boom is niet geschikt voor de kleine tuin, maar vraagt ruimte voor wortels en kroonontwikkeling. Snoei van de kroon is wel mogelijk, maar dan in de nazomer, omdat anders de boom te veel gaat bloeden en daardoor sappen / energie verliest. Een boom die goed past in een natuurlijke tuin en door het dichte bladerdek heel geschikt is om de tuinset onder te plaatsen.  Wordt even breed als hoog. Vleugelnoten houden van vochtige grond. Hij is niet kieskeurig m.b.t. de zuurgraad.  Onze persoonlijke ervaring is dat een neutrale PH en normale tuingrond goede groei geeft. De laatste jaren blijkt dat naast natte voeten een kortstondige droogte ook goed wordt doorstaan. kortom een bijzondere boom met mogelijkheden in het wisselende Nederlandse klimaat. Vleugelnoot 1011 is in het voorjaar van 2021 verplant en heeft een goed doorwortelde kluit van 180cm doorsnee.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring